Rabljeni viličar z originalnimi nadomestnimi deli

Rabljeni viličar z originalnimi nadomestnimi deli

Rabljeni viličar je odlična investicija v prihodnost podjetja. Ker predstavljajo viličarji precej velik nakup, je dobro, da se pred nakupom pozanimamo tudi o rabljenih viličarjih, ki so vedno na voljo pri pooblaščenih prodajalcih ter pri serviserjih. Čeprav ima viličar za seboj že nekaj let delovanja, lahko popolnoma dobro deluje, saj si vsak serviser pred prodajo vzame čas in ga popolnoma pregleda.

Rabljeni viličar po potrebi tudi razstavi ter mu zamenja vse obrabljene dele z novimi nadomestnimi deli, ki morajo biti originalni. Velikokrat se lastniki kupcev jezijo, da so originalni rezervni deli predragi, vendar so edini, ki nam bodo zagotovili dolgo delovanje in brezskrbno uporabo.

Rabljeni viličar bodo pri priznanih prodajalcih zagotovo na voljo. navadno imajo prodajalci na zalogi ogromno različnih vrst viličarjev med katerimi lahko izbiramo. Tako nam bodo omogočili, da si bomo kupili želeni viličar po ugodni ceni. V kolikor pa si viličarja še vedno ne bomo zmogli privoščiti, se bomo lahko dogovorili za dolgoročni ali za kratkoročni najem.

Paletni viličar za manjša opravila

Paletni viličar je primeren za dvigovanje lažjih bremen, saj ga ne smemo obremeniti tako kot klasičnega. Vsekakor pa je primeren za skladišča, kjer se vsakodnevno premikajo velike količine materiala ali kakršnegakoli blaga, na manjših razdaljah. To so navadno električni viličarji, ki so enostavno za uporabo.

Paletni viličar je primeren tudi za situacije, ko moramo material zložiti tudi na višjih predelih. S tem pa bomo poskrbeli za zdravje sebe in svojih delavcev. Neprestano sklanjanje in upogibanje hrbtenice je namreč za zdravje precej škodljivo. Če opravljamo delo, kjer smo primorani dvigovati težka bremena, bomo hitro pristali na bolniški.

Paletni viličar je zdravju in človeku izredno prijazen. Čeprav je majhen lahko nese tudi do 1000 kilogramov. Dvigne se lahko do enega metra višine, kar zadostuje za vsako skladišče, večjo halo ali mehanično delavnico.