Presenečenje za mamico in novorojenčka – telegram v porodnišnico!

Presenečenje za mamico in novorojenčka – telegram v porodnišnico!

Telegram ob rojstvu otroka naj bi bil nekaj posebnega, zato se vam ob tem velja zelo potruditi. Dostavite ga lahko na več možnih načinov. Ena možnost je tudi ta, da se povežete s katerim od podjetij, ki se s tem ukvarjajo, pri njih naročite primeren telegram s prikupno vsebino, za dostavo v porodnišnico pa poskrbijo kar sami. 

Telegram s prikupno vsebino v porodnišnico lahko nesete kar sami ali pa ga oddate na pošti. Ne nazadnje pa telegram staršem novorojenčka lahko daste, ko jih boste obiskali na domu, torej potem ko se mami in novorojenček že zdrava vrnete iz porodnišnice.

Kam in komu lahko pošljem telegram?

Moderno zasnovan telegram vsekakor ne vključuje samo lepega voščila, napisanega na roke ali pa na računalnik, temveč tudi kakšen prikupen in uporaben dodatek, ki je lahko namenjen tako materi otroka kot tudi novorojenčku. Za slednjega lahko v paketek vključite kakšno grizalo v obliki simpatične živalce. Grizalo pa mora biti vsekakor narejeno iz povsem varnih oziroma zdravih materialov.

1) V porodnišnico

Telegram v porodnišnico praviloma pošljemo tedaj, kadar poznamo družino z novorojenčkom.

Telegram je lahko različno oblikovan, pomembno je, da nosi veselo vsebino in dobre želje za novorojenčka pa tudi njegovo mamico.

Telegram v porodnišnico vam je na voljo tudi na spletni strani oziroma ga naročite kar od doma. Telegram se lahko pošlje direktno v porodnišnico ali pa na domači naslov staršev novorojenčka.

Čeprav je marsikomu med vami pomembno, da telegram pride do naslovnika še isti dan, ko je novorojenček prišel na svet, pa je veliko bolj kot to pomembneje, da prejmejo telegram, tudi če dan ali dva kasneje.

Naj bo vaš telegram za v porodnišnico nekoliko izvirnejši.

Dobre ideje so vam na voljo na spletnih straneh podjetij, ki se ukvarjajo z izdelovanjem ter pošiljanjem telegramov. Sicer pa je vse, kar boste morali narediti, klikniti na izbrani telegram in darilo, ki ga želite poslati v porodnišnico ali na novorojenčkov dom.

2) Telegram za mami in dojenčka

Poslati telegram za mami je res nekaj posebnega. To se namreč ne dogaja prav vsak dan. Ravno zato se splača ob tem priliki še posebej potruditi in naslovnici poslati res nekaj unikatnega. 

Telegram za mami vam je na voljo tudi na prikupni spletni strani, kjer se lahko na storitev telegram tudi naročite. Podjetje vam namreč ponuja izvirne telegrame in prikupna darilca, ki sodijo poleg.

Mamici lahko podarite kakšno prikupno dišeče naravno milo, za malčka pa lahko telegramu priložite grizalo ali kaj takšnega, kar bo malček koristno uporabljal kasneje.

Voščilo ob rojstvu otroka pa seveda lahko sestavite tudi sami, sploh če vam je mamica novorojenčka še posebej blizu in jo zato bolje poznate. Kakšen verz ali dva vam bo zagotovo uspelo sestaviti. Najpomembneje pa je, da se ob takšnem dogodku spomnite na mamico in na novorojenčka ter da ju kasneje tudi obiščete.

3) Medo telegram

Ste že uspeli slišati za Medo telegram?

Takšen prikupen paketek s telegramom vam je na voljo tudi na spletu. Ko boste v porodnišnico želeli poslati voščilo ob rojstvu otroka, na spletu poiščite podjetje, ki vam ponuja izjemno očarljiv medo telegram.

Poleg te vrste telegrama so vam na voljo še številni drugi paketki, ki vključujejo tako uporabo darilo za mamico kot tudi za novorojenčka.

Medo telegram je do sedaj očaral že številne mamice pa tudi novorojenčke. Paketek vključuje zelo lepo vsebino na čestitki ter seveda vaš podpis. V paketek pa je vključeno tudi grizalo za malčka ter prav tako zelo uporabno darilo za mamico.

Ne glede na to, kako zahtevna sta mamica in novorojenček, s paketom bosta zagotovo zelo zadovoljna. Poleg vsega lepega je paketek odet v zelo lepe nežne barve. Lahko ga preverite že sedaj, in sicer v priljubljeni spletni prodajalni.

4) Voščilo ob rojstvu

Vsako voščilo ob rojstvu je veselo, iskreno, iskrivo, skratka vse, kar je pozitivno. Pri pisanju lepih besed moramo poleg vsebine paziti še na slog, obliko in ne nazadnje na slovnico ter pravopis.

Tudi na takšen način namreč novopečenim staršem pokažemo veliko mero spoštovanja.

Najbolje je, da voščilo ob rojstvu sestavite kar sami. Imate za to dovolj pesniške žilice oziroma domišljije? Večina med vami bi zagotovo sama zmogla sestaviti vsaj nekaj povsem originalnih veselih voščil ob rojstvu otroka.

Po drugi strani pa si pri tem veliko raje nekateri pomagajo z že napisanimi voščili. Čeprav v tem primeru voščilo ni povsem originalno, pa je najpomembneje, da smo imeli dober namen in da smo veseli ob rojstvu malčka.

Če nimate talenta za pisanje in mamici ter očku vseeno želite poslati povsem unikatno voščilo ob rojstvu, pa vam predlagamo, da se povežete s profesionalnimi pisci, ki vam bodo pri tem z veseljem pomagali.