Kyocera TASKalfa 2552ci uporablja napredne tonerje

Kyocera TASKalfa 2552ci uporablja napredne tonerje

Kyocera TaskAlfa 2553ci je novost na trgu, saj uporablja izredno napredne tonerje, s katerimi se ne morejo kosati ostali tiskalniki. Odličen je za manjše ali pa za srednje velike delovne skupine, kjer ne med delovnim procesom potrebuje ogromno tiskanja. In čeprav bi kdo pomislil, da je zaradi tega naprava slabša, se lahko pohvali z izjemno zmogljivostjo, ki jo dosega le redko katera pisarniška večopravilna naprava. 

Kyocera TaskAlfa 2553ci je izdelana in sprogramirana tako, da se brez težav priključi na napredne platforme, ki jih so jih izdelala podjetja za pametne telefona. Tako se s pomočjo omenjene naprave brez težav tiska tudi iz oblaka oziroma direktno iz pametnega mobilnega telefona. Omenjena serija multifunkcijskih tiskalnikov je odlična tudi izredno hitro tiskanje in za potrebe po vrhunskih barvah. 

Kyocera TaskAlfa 2553ci omogoča tudi precej enostavno vzdrževanje naprava, kar pomeni, da naprave ne bo potrebno prepogosto servisirati in jo popravljati. Znotraj ima nameščeno tudi posodo za črn toner, ki se lahko večkrat uporabi. To je iz ekološkega vidika zelo dobro, saj plastika in plastične posode onesnažujejo svet. 

Multifunkcijski laserski tiskalnik lahko naročimo tudi po spletu

Multifunkcijski laserski tiskalnik se lahko naroči enostavno in hitro po spletu. Spletne trgovine nam omogočajo različne nakupe. Če se odločimo da želimo hitro opremiti novo pisarno, bomo vanjo želeli najhitreje namestiti tudi vse naprave, ki jih bomo potrebovali. Ko pridejo zaposleni v pisarno bodo pričakovali, da bo bilo vse opremljeno in pripravljeno za delo. 

Multifunkcijski laserski tiskalnik mora biti prisoten v različnih pisarnah, saj ga običajno zaposleni veliko uporabljajo. Ker se takšne naprave zelo enostavno upravljajo, bomo z njihovim delovanjem brez težav seznanili tudi starejše zaposlene, ki niso tako vešči in praktični z uporabo računalnikov in tiskalnikov. 

Multifunkcijski laserski tiskalnik se lahko popolnoma prilagodi različnim delovnim okoljem, kar omogoča modularna zasnova in platforma večopravilnih naprav.