Ford Puma za dinamične ljudi

Ford Puma za dinamične ljudi

Ford Puma ima vstavljen hibridni pogon, kar pomeni da deluje tudi s pomočjo baterije. Tako ej vožnjo z novim modelom Ford Pume izredno tiha in neslišna. Njen design spominja na terensko vozilo, saj so oblikovalci želeli zasnovati avtomobil, ki ga bomo lahko uporabljali pri vsakodnevni vožnji, kot tudi za dolge izlete v naravo.

Ford Puma je odlična za aktivnega človeka, ki želi izkoristiti vse kar mi ponuja življenje. Najnovejši modeli imajo vgrajene različne funkcije, ki vsakemu vozniku olajšajo vožnjo in pot v službo. Pomagajo mu na primer pri zaviranju, kar je za varnost človeka najpomembnejše. Nameščen imajo tudi sistem za preprečevanje naleta in odlično asistenco za lažje vzdrževanje vožnje po lastnem voznem pasu.

Ford Puma nam tako pomaga ohranjati pozornost na cesti, tudi ko smo utrujeni.

Hibridna vozila za bolj ekološko vožnjo

Hibridna vozila so v zadnjih letih osvojila trg, saj so se kupcem prikupila tudi zaradi skrbi za okolje. Ker se v ozračje na dan spusti vse preveč škodljivih emisij, se veliko proizvajalcev avtomobilov trudi izboljšati način delovanja avtomobilskega motorja. Ekologi že dolgo časa opozarjajo, da se ozračje, zaradi preobremenjenosti s škodljivimi izpušnimi plini, nevarno segreva in spreminja. Če želimo poskrbeti za našo prihodnost, bomo morali spremeniti tudi način delovanja avtomobilov.

Hibridna vozila tako s kombinacijo bencinskega in električnega motorja, omogočajo bolj čisto in okolju bolj prijazno vožnjo. Ko se vozimo po mestu, bomo tako vozili s pomočjo baterije, ki bo delovala tiho in neškodljivo.

Hibridna vozila imajo namreč izredno nemotečo vožnjo, ki ne povzroča motečega hrupa, kot ga na primer proizvede dizelski avtomobil. Pomembno je le, da avtomobil vsak večer napolnimo, saj s tem poskrbimo, da je baterija vedno polna in da nas ne bo pustila na cedilu. Vsekakor pa nam bencinski motor zagotavlja, da bo avtomobil deloval tudi brez električne moči. To je odlična lastnost teh vse bolj priljubljenih modelov avtomobilov.