Enostavna popravila telefonov

Enostavna popravila telefonov

Sodobni telefoni so resda zelo robustni, a so hkrati tudi redno na udaru različnih obremenitev. Nič čudnega, da pride hitro do kakšnih poškodb in okvar. V nekaterih primerih so popravila zelo enostavna in hitra, včasih pa se zgodi, da ne bo druge možnosti kot odnesti telefon na servis in upati, da bo popravilo sploh možno.

Med enostavne in zelo pogoste opravke se uvršča popravilo stekla na telefonu. Stekla so namreč najbolj izpostavljena poškodbam, v primeru padcev ali udarcev pa se lahko tudi razbijejo. To pomeni, da je veliko povpraševanja po teh storitvah. Na srečo je popravilo stekla na telefonu dokaj enostavno – v nekaterih primerih lahko to opravimo kar sami doma! Priskrbeti bo treba seveda nadomestno steklo in ustrezno orodje, pozanimati pa se bo treba tudi o specifičnem postopku. Vsak model zahteva drugačen pristop, najlažje pa je takšno popravilo stekla na telefonu pri starejših modelih. Mnogi novejši modeli ne omogočajo enostavne zamenjave stekla, to lahko opravijo le serviserji. Podobno velja za menjavo baterije, ki je prav tako razmeroma enostaven poseg.

Zahtevnejša popravila telefonov

Če potrebujemo kakšno zahtevnejše popravilo, bo treba obiskati servis. Pri tem se zanesemo le na pooblaščeni servis za svojo znamko, recimo pooblaščeni Samsung servis. Ljubljana ima veliko ponudbe predvsem med manjšimi serviserji, ki opravljajo širok nabor osnovnih storitev, a glede na uveljavljenost znamke lahko seveda najdemo tudi večji Samsung servis. Ljubljana tako ponuja pravo rešitev tudi za tiste, ki iščejo kakšne zahtevnejše storitve. O takšnih opcijah se pozanimamo recimo v primeru, da nam je telefon padel v vodo, ali pa da prihaja do kakšnih nepredvidljivih okvar. Takšne težave lahko včasih uspešno rešimo. Spet pa se izkaže predvsem to, da je treba izbrati dober servis. Pooblaščeni Samsung servis Ljubljana je gotovo boljša izbira od popravila v lastni režiji ali pa od storitev kakšnega samooklicanega mojstra.