Menjava stekla

Menjava stekla, ker je zaslon počil

Menjava stekla je potrebna, če se nam zgodi, da nam zaslon poči. Zaradi majhne nepozornosti se nam lahko pripeti, da nam telefon nesrečno pade na tla in se pri tem razbije. Pri vsakem pametnem telefonu je najbolj na udaru ravno ekran, ki je zelo izpostavljen. Četudi ga zaščitimo s primernim zaščitnim steklom, včasih to ne zadostuje, daj je udarec prehud, da bi ekran lahko preživel.  

Menjava stekla je izredno enostaven postopek, ki ga serviserji vsakodnevno opravljajo na veliko različnih telefonih. Zato ni potrebno, da nas bi pred popravilom skrbelo za vse podatke, ki jih imamo na svoji pametni napravi. 

Menjava stekla bo opravljena v nekaj urah in hitro bomo zopet imeli na voljo svoj stari telefon. 

 

Popravilo iPhone če opazimo, da se naprava polni le iz ene strani kabla 

Popravilo iPhone je potrebno tudi takrat, ko opazimo, da se naš telefon polni samo iz ene strani polnilnega kabla. To se velikokrat zgodi, ko pride do težav s polnjenjem. Če se naš iPhone ne polni več tako hitro in učinkovito, kot se je polnil na začetku, moramo oditi na servis, kjer nam bodo telefon pregledali ter tako odkrili nastalo napako. 

Popravilo iPhone mora biti opravljeno zelo hitro, saj si ljudje skorajda ne znamo več predstavljati dneva brez svojega pametnega telefona. Telefon je postal naš sopotnik in naš partner. Vanj si lahko zabeležimo vse pomembne aktivnosti, ki jih imamo znotraj enega dneva tedna ali meseca. S pomočjo aplikacij lahko upravljamo vse pametne naprave v našem domu, tako lahko na primer iz službe priključimo gretje ali pa robotski sesalec, da očisti naš dom še preden se vrnemo. 

Kdor odnese na popravilo iPhone, pričakuje, da bo svoj telefon lahko uporabljal že naslednji dan. Brez telefona se počutimo izgubljeni, saj smo se popolnoma navadili nanj in postali nehote odvisni od vseh možnosti, ki nam jih nudi. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *