Servis Kyocera

Servis Kyocera za vaše brezskrbno poslovanje

Ob nakupu vseh pisarniških naprav je pomembno, da se pozanimamo tudi za pooblaščeni servis. Tja bomo namreč peljali našo napravo v primeru nemotenega delovanja, ali pa bomo servis potrebovali zgolj za osnovna vzdrževalna dela. Za vse pisarniške naprave blagovne znamke Kyocera vam je na voljo servis Kyocera.

Servis Kyocera je torej namenjen vsem uporabnikom tiskalnikov, kopirnih strojev, multifunkcijskih naprav ali faks naprav, ki so blagovne znamke Kyocera. Za dolgo življenjsko dobo vaše naprave je priporočljivo, da vsa popravila opravi pooblaščeni servis, kjer za popravilo uporabijo le originalne rezervne dele. Hkrati na takih servisih dobite tudi garancijo na popravilo. Tovrstni servisi so strokovni, učinkoviti in zelo prilagodljivi. V primeru nujnih posegov, vam popravilo opravijo takoj, lahko pa dobite nadomestno napravo.

Na vseh pooblaščenih servisih dobite tudi originalni potrošni material, kot so na primer kartuše oziroma tonerji. Uporaba le teh je pogoj, da bo servis opravljen brezhibno.

Barvni laserski tiskalnik vam nudi kakovosten tisk

Z razvojem računalnikov in njihovo uporabo je napredoval tudi razvoj vseh ostalih pisarniških naprav, ki so med drugim vezane na delovanje računalnika. Ena od teh so tudi laserski tiskalniki, ki za tiskanje uporabljajo tonerje. Velikokrat smo ob nakupu v dilemi ali izbrati barvni laserski tiskalnik ali črno belega. V prid barvnemu laserskemu tiskalniku govori dejstvo, da ima možnost tako črno belega kot tudi barvnega tiskanja.

Barvni laserski tiskalnik opravi tiskanje hitro in učinkovito. Tonerji so precej bolj učinkoviti od kartuš, zato je nanos barve oziroma črnila bolj kvalitetno. Stroški menjave tonerja so sicer nekoliko večji, vendar z enim tonerjem naredite veliko več natisnjenih strani kot pa z eno kartušo. Tudi sama hitrost tiskanja je običajno pri teh tiskalnikih visoka. Pri tem gledamo število natisnjenih strani v določenem času. Glede na hitrost tiskanja in kvaliteto tiska se barvni laserski tiskalniki med seboj razlikujejo, zato je pred nakupom priporočljivo pregledati spletno ponudbo tiskalnikov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *